CENTROPE ČESKO

Číslo turnaje: 18015

Pořádá Varan Karlovy Vary

Datum konání: 19.5.2018

Místo konání: Liblice
Zámek Liblice

Kontakt: Lukáš Valenz - lukas.valenz@vscht.cz, telefon: +420607617083

Kategorie turnaje: centrope

Typ turnaje: ••• trojice

Turnaj pro hráče pouze s platnou licencí ČAPEK.

Systém hry: švýcarský systém - 5 kol
Švýcarský systém na pět kol s časovým limitem 50 min. + 1 nához, dále KO 32, semifinále a finále bez časového limitu. 5 rounds of Swiss system with time limit of 50 min. + 1 draw, followed by KO 32, semifinal and final without time limit.

Ze základní části se postupuje do KO třicetdvojky.

Časový limit pro základní část: 50 minut.

Počet hřišť: 64

Prezentace: 7:45 - 8:30; začátek hry: 9:30

Ředitel turnaje: Helena Valenzová

Delegát: Jiří Koreš St.

Hlavní rozhodčí: Miroslav Mužík

Startovné: 330 Kč za osobu.
snídaně, káva, čaj a oběd v ceně startovného;
breakfast, coffee, tea and the lunch included in starting fee

Další technické údaje:
Těšíme se v sobotu na Vás!!!
Plná kapacita turnaje je 128 týmů. Pořadatel si vyhrazuje právo přihlášení 28 týmů pro případ naplnění kapacity.

We are looking forward to see you on Saturday!!!
The full capacity of the tournament is 128 teams. The organizer reserves the right to register 28 teams in case of capacity fulfillment.

Ostatní:
Úžasné ubytování v hotelu Chateau Liblice s 25% slevou pro účastníky turnaje. Pro slevu a rezervaci ubytování kontaktujte přímo recepci hotelu recepce@zamek-liblice.cz a odkažte se na turnaj.
Wonderful accommodation in the Chateau Liblice Hotel with 25% discount for petanque tournament participants. For discount and accommodation reservation please contact directly the hotel reception – recepce@zamek-liblice.cz and refer to the tournament.

Už známe polední menu a možnosti odpoledního občerstvení:

Gulášová polévka;
1) "Kuřecí špíz, paprika, cuketa, bramborové hranolky, tatarská omáčka" - nebo -
2) "Hovězí ragú, žampióny, pórek, paprika, houskový knedlík";

Odpolední grilování:

Marinovaná vepřová krkovice s česnekem a rozmarýnem 70,-;
Kuřecí stehenní steak s citrónem a tymiánem, jogurtový dresink 70,-;
Papriková klobása s hořčicí 60,-;
Hermelín s brusinkovou omáčkou 60,-;
Točit se bude místní pivo z nedaleké Lobče nebo si můžete dát Gambrinus.

We know the lunch menu and possibilities of afternoon snack already:

Goulash soup
1) Chicken skewers, pepper, zucchini, french fries, tartar sauce - or -
2) Beef hotpot, mushrooms, leek, pepper, dumplings

Afternoon grill:

marinated scrag-end with garlic and rosemary 70,-;
Chicken leg steak with lemon and thyme, yogurt dressing 70,-;
paprika sausage with mustard 60,-;
grilled Camembert type cheese with cranberry sauce 60,-;
on tap will be a beer from Lobče or you can alternatively drink classical czech beer Gambrinus.


Výsledky turnaje (Zatím pouze stará verze)

Výsledky turnaje - excel ke stažení